17 nov 2016

Vandaag heb ik voor jullie wat kleine sint cadeautjes ingepakt. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende verpakkingsmaterialen. Je kunt er eindeloos mee variƫren.



Een cadeautje heb ik ingepakt met sinterklaaspapier en voor het andere cadeautje heb ik een Libelle winterfair doosje gebruikt. Deze heb ik versierd met sinterklaaslint en Boucle jute met een fout streepje




Het lint heb ik vastgeknoopt met een stukje jute touw.Bovenop heb ik nog een stukje rietje afgeknipt en tussen het lint geschoven. Ook de roe en de staf vond ik hier heel toepasselijk.
 

Een klein jute zakje heb ik gevuld met wat lekkers. Ook deze heb ik versierd met een label met daarop de sticker met de tekst "groetjes van Sint en Piet" geplakt. Deze sticker is ook in het rood verkrijgbaar. Door het gaatje van het label heb ik nog een stukje sinterklaas lint geknoopt en vastgezet met een stukje jute touw. Ik heb ook de letter S uitgestanst  en een label gestempeld met de tekst "van Sinterklaas voor....." Ook de staf mag hier natuurlijk niet ontbreken.

                  

Het volgende cadeautje heb ik verpakt in een klein bruin vlak zakje. Ik heb deze dubbel gevouwen en vastgezet met een stukje rood/wit touw. Verder heb ik er nog een stukje sinterklaaslint omheen gevouwen en een sticker met een mijter opgeplakt.

   
 Om het geheel wat op te fleuren heb ik een kant en klare label versierd met een gestempelde sinterklaas tekst, sinterklaas sticker en twee verschillende soorten lint.

 
Het laatste cadeautje heb ik ook ingepakt in een klein bruin vlak zakje. Op de rechter onderzijde heb ik een tekst gestempeld. Aan de linker bovenkant heb ik een stukje jute en een stukje kant geplakt en deze heb ik met een klein wit knijpertje vastgezet. Daarboven op een label sticker "kadootje van Sint"geplakt en het geheel nog versierd met een Sint en Piet gelukspoppetje, een klein mini jute zakje en een uitgestanste letter S.

 

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren.

Hieronder vind je een overzicht van de door mij gebruikte materialen. Door op de foto te klikken kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel terecht. Het kan zijn dat het artikel door de populariteit tijdelijk uitverkocht is. Hou de website daarom regelmatig in de gaten. 


 Veel liefs
 photo Signature Jolanda_zpslp39i4o5.gif

 Kraft etiket rond 3,5 cm, Zie ginds komt de stoomboot, 20 stuks Lint rood met Sint en Piet, 15 mm, per meter