22 okt 2016

Halloween

Ik zag dit patroon en was gelijk verkocht.
Het is een kooppatroon van FerFoxDesign



 photo Signature Jolanda_zpslp39i4o5.gif

17 okt 2016

Have a BOO-TIFUL day

Geïnspireerd door het project van Tiets voor The World Cardmaking Day project ben ik er ook mee aan de slag gegaan. Het patroon is te vinden in onze groep  Creatief met Kimyaverpakkingen op Facebook. Vind je het project toch leuk en wil je meedoen, er zijn nog basis setjes beschikbaar!! ( https://kimya.nl/…/world-card-making-day-pakketje-1-oktober… ) Jullie krijgen tot en met zondag 23 oktober de tijd om je project hier te plaatsen (https://www.facebook.com/events/1866092893624688/ ) en maak kans op een leuke Kimya prijs!
De basis bestaat uit paperbags en labels.
    


Natuurlijk ook deze keer weer in Halloween stijl. Ik ben helemaal verzot op de felle kleurtjes van Doodlebug. De voorkant heb ik beplakt met designpapier en aan de bovenkant heb ik een stukje van een van de nieuwe lintjes Serena zwart kant lint geplakt. Voor een griezelig effect nog een spin en ook heb ik er nog een stel bloemetjes op bevestigd. Aan het hengsel (die heb ik gemaakt van een stukje burlap) heb ik een klein stukje van een halloween rietje afgeknipt en met een stukje satijnlint hieraan bevestigd. Deze zijn er in verschillende soorten designs verkrijgbaar 



Op de achterkant heb ik nog een stickertje geplakt met hand made.


De binnenkant ziet er natuurlijk ook heel spooky uit. Ik heb een spinnenweb uitgestanst met een spinnenweb die.
 Ik heb aan de linkerkant een gekleurde label geplakt en daarop een halloween tekst gestempeld. Ik heb een klein loonzakje dubbelgevouwen en er tussen geplakt. Aan de rechterkant heb ik eerst designpapier geplakt en daar overheen een stukje jute geplakt en daar weer overheen een mini doilie en een spinnensticker.



De derde en vierde pagina heb ik vrij simpel gehouden. Ik heb op de rechterkant nog een gekleurde groen label geplakt en daar een stukje cripsy lint opgeplakt en daar weer overheen een wooden eyelet tag. Ik heb daarzelf nog een stukje tekst op geplakt.Door de bovenkant heb ik nog een stukje petrol lint geknoopt en deze vast gezet met een stukje jute touw.


Op de vijfde en zesde pagina heb ik alleen een stukje mesh wired toegevoegd.



Op de zevende en achtste pagina heb ik aan de rechterkant twee kleine labeltjes geschoven. Hier heb ik eerst een stukje masking tape met spinnenwebmotief opgeplakt. Door de bovenkant heb ik een stukje gekleurd ijzerdraad geschoven en vastgedraaid.




Hieronder vind je een overzicht van de door mij gebruikte materialen. Door op de foto te klikken kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel terecht. Het kan zijn dat het artikel door de populariteit tijdelijk uitverkocht is. Hou de website daarom regelmatig in de gaten.

                   
           

 




 photo Signature Jolanda_zpslp39i4o5.gif





14 okt 2016

Bloghop

Het is weer tijd om te hoppen!!!  Het team is  met de DT dag van afgelopen 10 September ermee begonnen en vandaag laten we jullie zien hoe gaaf het is geworden!! Iedereen kreeg 8 loonzakjes, 8 labels , en tasje en een stukje lint.

Wat is de bedoeling?

Hop langs alle blogs van de team leden en laat ook bij iedereen een reactie achter. Begin op het Kimya blog( hier dus) Ben je klaar met hoppen dan komt je terug op dit Kimya blog en daar laat je weten dat je klaar bent met hoppen.

 Femke van Kimya verloot onder alle bloghoppers een  verrassingspakket!

Als het goed is ben je van de blog van
hier terecht gekomen. Je hebt hier de mooie creatie van Miriam kunnen bewonderen.

Hieronder zie je mijn uitvoering.
Helemaal in Halloween stijl. Toen ik dit papier zag was ik gelijk verkocht.





                                       


Vergeet niet om overal een reactie achter te te laten!! Pas dan maak je kans op een leuk Kimya pakket.

Hop nu door naar 


en kijk wat zij voor moois gemaakt heeft!
Veel plezier !!

Hieronder vind je een overzicht van mijn gebruikte producten

                  

  
 photo Signature Jolanda_zpslp39i4o5.gif