25 mrt 2013

Roosjes maken met Leonie

Wij hadden Leonie al gespot op de demodagen bij Doe@Ding, waren ontzettend onder de indruk van haar werk. Dus we hebben de stoute schoenen aangetrokken en haar benaderd en gevraagd of ze eens wilde spelen met de Noor! Design Floral Flourishes mallen. Dat heeft ze dus gedaan...en HOE!!! :)
Deze rozen zijn gemaakt met de Noor! Design mallen 6002/0156 en de mallen zijn volgens Leonie erg fijn om mee te werken met haar rozentechniek.
En dan nog even een close-upje van hoe de rozen er uiteindelijk uit zien.
In het filmpje hieronder kun je zien hoe Leonie de rozen gemaakt heeft:
Ik wil Leonie ontzettend bedanken voor deze gave uitleg. Hoop dat we allemaal massaal aan het rozen maken slaan. Wij bij Noor! Design in ieder geval wel hoor!
En ik wil ook nog graag een set van de gebruikte Floral Flourishes Stansjes weggeven. (zie foto boven)

Wat moet je doen om kans te maken op bovenstaande stempel? Ga snel naar de Blog van Noor! Design en kijk wat je moet doen om deze stansjes te winnen.

Veel liefs, Jolanda

3 mrt 2013

Gefeliciteerd

Ik heb voor jullie deze kaart gemaakt. De basis heeft ze gemaakt de Go Kreate mal frames frilly #5 en uitgestanst op Joy! Crafts Kraftpapier 8099/0203 De basis heb ik beplakt met Design papier van Crate Paper "pretty party" 


Ik heb de nieuwe Noor! Design Perkamentrol stans 6002/0161 gebruikt. Ik heb hem eerst uitgestanst en geembossed en daarna nog een keertje in design papier uitgestanst en de geembosde delen uitgeknipt  en erop geplakt


verder heb ik er nog de maand en de dagen gestempeld met de nieuwe Noor! Design Clear stamps maanden en calendarium 6410/0011. Met deze stempel kun je zelf je eigen kalender maken.