29 mei 2012

Ik heb een kaartje gemaakt met de gratis digi "Emma with cupcake" die je gratis kunt downloaden op de blog van Noor! Design  Je kunt hem ook hieronder meepikken.


 Klik op de afbeelding met je rechtermuisknop en sla het vervolgens op op je eigen computer. Je kunt het patroon vervolgens printen op normaal cardstock of op dessinpapier met een printje. Overtrekken op een leuk papiertje kan natuurlijk ook. Knip je kaart vervolgens uit en knutsel alles in elkaar. De stippellijnen op het patroon zijn vouwlijnen.
Heel veel plezier met het maken van deze cupcake!
Liefs, Jolanda

26 mei 2012

Gratis digi van Noor! Design

Jolanda van Noor! Design heeft weer een leuke Digi Stamp ontworpen EMMA. Op Noor! Design kun je ook zien hoe een digi tot stand komt.



Neem hem dus lekker mee! Klik met je linkermuisknop op een de digi stamp voor een vergroting en sla deze vervolgens op op je computer. In een fotobewerkingsprogramma of gewoon in Word kun je de afbeelding naar wens vergroten of verkleinen en uitprinten, klaar om gekleurd te worden.

Ik wens jullie veel plezier met deze Digi. Mocht je er een kaartje mee gemaakt hebben dan zou Jolanda het leuk vinden als je deze wilt mailen naar info@noortje-design.nl zodat ze jouw creatie aan onze volgers kan laten zien op het Noor! Design blog. Uiteraard met een linkje terug naar jouw blog.... ;-)

Een fijne dag allemaal!
Liefs, Jolanda


 

17 mei 2012

Doosjes

Ik heb voor een vriendin van me wat doosjes gemaakt. Dit was ondertussen een weken project geworden en heb ze vandaag eindelijk afgemaakt. Soms zou je willen dat er 48uur in een dag zat. Ze zijn 5 x 5 cm groot. Je kunt ze vullen met geld of er een waxinelichtje in stoppen of wat kleine bonbonnetjes.

Gezellige dag allemaal!
Liefs, Jolanda

15 mei 2012

In the bag

Jolanda van Noor! Design heeft gevraagd of ik iets wilde maken met het nieuwe Kraft papier en embossingmallen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik heb er dit geschenktasje mee gemaakt.


 

Als basis voor het tasje heb ik bijgaande In The Bag stans gebruikt van Tim Holtz gebruikt. Deze is gestanst uit het nieuwe Kraft paper. Dit papier is uitermate geschikt voor het maken van tasjes omdat het maar liefst 300 gram dik is en dus lekker stevig.



En wat ook zo fijn is aan dit dikke papier, het is ook nog eens heel gemakkelijk te embossen is en dat is precies wat ik gedaan heb om het tasje op te pimpen. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de nieuwe Achtergrond Embossing Stencils in formaat A4.



 

Haal je Trouvaille machine voor de dag en leg de platen in de gewenste volgorde op elkaar: A plaat + een paar velletjes printpapier (voor extra druk) + zwarte foammat + je bruine Kraft paper + Achtergrond Embossing Stencil + B plaat. Even door de machine draaien en klaar!


 

En op deze manier komt je tasje dan uit je Trouvaille: met een mooi reliƫfpatroontje! Vervolgens vouw je je doosje in elkaar.


 

Pimp tot slot je tasje naar eigen inzicht. Ik heb dit gedaan met lintjes, bloemetjes een klein tekstje en onze Lizzy Clear Stamp Princess. Ik hoop dat jullie ook dit weer een leuk ideetje vonden en wensen jullie veel plezier met het maken van dit project!

Wil je nog kans maken op een gratis pakje van dit Kraft papier? Kijk dan op het blog van Noor! Design, daar is tot vanavond 21.00uur een candy!

Ik wens jullie nog een hele fijne dag!
Liefs, Jolanda