30 nov 2011

Christmas Miracle

Dit kaartje heb ik gemaakt gemaakt met één van de nieuwe Pronty Kerst Embossing stencils. Ik heb hem eerst geembossed op cardstock en vervolgens nog een keertje op verschillende soorten designpapier. Het geembosde designpapier heb ik vervolgens uitgeknipt en op het cardstock geplakt


23 nov 2011

Christmas Miracles

Ik heb dit keer een doosje gemaakt met 4 waxinelichtjes erin. Ik kreeg zoiets van mijn zuster met een stempel erin voor mijn verjaardag. Het is echt een hele verslaving geworden om hem in allerlei formaten te maken. Het is dan even passen en meten, maar als je de juiste formaten hebt, dan heb je hem ook zo in elkaar. Ik heb er ook al een aantal gemaakt met één grote waxinelicht erin en dit wordt dan het project die ik met twee vriendinnen ga maken tijdens ons knutselavondje.

Gebruikte materialen:

Joy! Trouvaille stans en embossingmachine
Designpapier: Jillibean soup
Basis: Kraft karton
Stempel: Misletoe & Mice Stampavie
Teksstempel: Whimsy "Holiday Pennants"
Ticket Die Whimsy
Prismacolor potloden
Beinkten randjes Cat's Eye Chalk
Scrapper's floss
Belletje
Touw
      Transparante sheet (Bruna)

                      Ik wens jullie nog een gezellige dag!
Groetjes, Jolanda

20 nov 2011

Mijn favoriete vakantie

 Ik kreeg de opdracht om mijn favoriete vakantie op een fotovel te beschrijven. Ik kan hier voor de rest niet teveel op ingaan, omdat ik niet zeker weet of degene wel eens op mijn blog kijkt. Ik weet bijna 100% zeker van niet, maar die garantie heb ik natuurlijk niet.
Ik heb er een mini album van gemaakt. Ik heb op de voorkant een aantal punten gezet die ik belangrijk vind om een heerlijke vakantie te hebben. 
 Ik heb in Photoscape een aantal foto's samen gevoegd en uitgeprint. Als ik al mijn vakanties zou moeten uitprinten dan zou het een heel dik boekwerk worden, dus ik heb er maar een aantal uitgelicht.
Op het laatste blad zet ik nog een persoonlijk berichtje. Ik heb hem in het geheel lekker eenvoudig gehouden. Voor een leek is dit al een heel kunstwerk.
Gezellige zondag allemaal!

14 nov 2011

Let It Snow

Ik ben weer volop aan de knutsel, maar ik kan nog niet alles laten zien hier op mijn blog.
Ik heb dit keer een kaartje gemaakt met één van Pronty Kerst Embossing stencils.
Gebruikte materialen:

PRONTY embossingmal kerstbal
ColorCore cardstock
Kraft papier
Design papier Bo Bunny “snowfall”
Joy Trouvaille stans en embossingmachine
Stempels: Magnolia, Whimsy (Whimsy Sentiments Collection)
Whimsy Shapeology Dies
Crop-a-Dile
Stukje touw
Stukje lint
Inkt
Diamond Stickles
My Paper World paper pen (creme)
Prismacolor potloden

3 nov 2011

Christmas Miracles

Mijn inspiratie op kerstkaarten gebied was even ver te zoeken. Vandaar dat ik maar een aantal dezelfde paperbags heb gemaakt en dan alleen met een ander stempelafdrukje.

Ik stuur ze toch allemaal naar verschillende mensen.


De tekststempel is van Whimsy die heb ik gisteren op de Kreadoe gekocht net als de belletjes


Het rood/wit gestreepte touw komt uit een kookwinkel








De labels heb ik gisteren ook op de Kreadoe gekocht net als het boompje van Magnolia. Het papier is van Imaginisce (een lijn van vorig jaar)
Fijne avond allemaal!

Kreadoe

Gisteren ben ik met mijn moeder, zuster en een collega van mijn zuster naar de Kreadoe geweest. Ik had een hele waslijst waar ik voor wilde kijken en laat ik nou voor alles geslaagd zijn. Ik heb ook nog een hoop leuke andere dingen gekocht die niet op mijn lijstje stonden. Het loont echt de moeite om prijsgericht te gaan shoppen, want sommige dingen schelen echt veel in prijs zoals de Magnolia en de Tim Holtz dies. Dit is mijn buit: