17 aug 2011

Kaptafeltje

Ik heb bij Action een blanco houten kaptafeltje gekocht voor 1,99 euro. Wibra verkoopt ze ook voor dezelfde prijs, maar dan is de bovenkant vlak ipv een schulprandje. Het was een opdrachtje voor een vriendin van me. Het maakte niet uit hoe die eruit kwam te zien als er maar veeeeeel rose in zat. Nou da's aardig gelukt vind ikzelf.Hij is ongeveer 28cm hoog en 16,5cm breed.
Het is wel veel pas en meetwerk, maar de meeste delen kun je makkelijk overtrekken en uitknippen. De binnenkant van de lade heb ik ook beplakt. Ik heb vooor alles wel boekbinderslijm gebruikt, want dan weet ik zeker dat alles goed vast zit. Ik heb de blanco houtdelen gewoon zo gelaten, maar die kun je ook beinkten met inkt

Het afdrukjes is een plaatje van Bratz die heb ik ergens van internet gedownload. Even Google-en en je vindt er een hele berg.

13 aug 2011

Knotgekke Kaarten en Scrapdagen Den Bosch

Ik ben vandaag naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch geweest. Het is een hele reis vanuit Den Helder, maar zeker de moeite waard. We waren er al lekker op tijd.
Het was niet druk en je kon overal bij de kramen goed bij. Bij sommige kramen stond gewoon helemaal niemand, heerlijk hoor we hebben een relaxed dagje gehad. Ik had verwacht dat het super druk zou zijn, maar ik hoorde al dat het zaterdag de rustigste dag is

De mannen mochten gratis naar binnen

Na binnenkomst liepen we gelijk al tegen de stand van Ludiec aan. Mijn zuster werkt daar sinds kort 2 dagen in de week en zodoende hadden we ook twee gratis entree kaartjes gekregen. Gelijk wat leuke stempels ingeslagen.


Nog een heerlijke bossche bol gehaald bij bakker Jan de Groot, daar sta je gewoon in file vorming buiten voor de winkel om binnen geholpen te worden. Maarrrrr hij was erg lekker en het wachten waard!!!


Aansluitend hebben we nog geshopt in het centrum. Ik heb op de beurs helaas geen bekenden gezien. Ik vond het een super geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is!!!


Dit zijn mijn aankopen:



9 aug 2011

Ahoy Matey!

Ik ben de laaste tijd helemaal "into the paperbag" kaartjes. Je hebt in een handomdraai een heel leuk kaartje. Ik heb een paperbag van 24 cm lang en 10,5 cm breed dubbel gevouwen en met dubbelzijdig tape vastgeplakt. Ik heb hem beplakt met met designpapier van DCWV "rockstar"

Aan de linkerkant heb ik met de Fiskar Randpons "Leave it to weaver" een randje geponst en er een lintje doorgeregen. Het stempelafdrukje is van Kraftin Kimmie "Cutthroat Lizzie"




Voor het label heb ik een stukje kraftpapier gesneden van 11,5cm hoog en 9,8cm breed. De bovenhoekjes heb ik afgerond met de Crop-A-Dile Corner Chomper Ik heb hem beplakt met designpapier van DCWV "Rockstar" De tekst Ahoy Matey! is een gratis digi van de blog Create with TLC


Ik heb de tekst eerst uitgestanst met de Spellbinders Nestabilities Classic Standard Circles , daarna nog een keer maar dan een iets grotere cirkel met designpapier en daarna nog een schulprandje met de Spellbinders Nestabilities Petite Scalloped Circles Scallop Large Ik heb aan de onderkant nog een lintje bevestigd. Bovenaan de label heb ik nog een gaatje gestanst met de Crop-A-Dile en er tot slot nog een stukje jute touw doorheen geregen



Ik wens jullie nog een hele gezellige dag!



Groetjes Jolanda