27 jul 2011

Paperbag kaartjes

Ik heb twee weken terug bij de papierwinkel Vlieger (A'dam) verschillende maten paperbags ingeslagen. Je hebt zo in een handomdraai een leuk kaartje. Die vrouw achter de balie vroeg zich af wat we er allemaal mee gingen doen, scrappen vroeg ze?? YEP.

Deze heb ik voor een collega van me gemaakt. Ik vond hem wel toepasselijk, want ze is aan haar knie geopereerd

Binnenin een labeltje met feel better soon


Dit onderste kaartje heb ik voor een vriendin van me gemaakt die was laatst jarig




Ik heb nog wel wat andere kaartjes gemaakt, maar die kan ik helaas nog niet laten zien. Ik moet ook toegeven dat ik de laatste tijd weinig knutselpuf heb, zal wel een zomerdip zijn denk ik. Ik heb het ook ontzettend druk met allerlei dingen. Het komt vanzelf wel weer allemaal denk ik.





Ik ga 12 augustus naar de Knotsgekke kaarten dagen in Den bosch (een hele trip vanuit Den Helder). Mijn zuster werkt sinds kort 2 dagen in de week bij LUDIEC da's een hele leuke stempelwinkel met een eigen stempellijn en die had twee vrijkaartjes gekregen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Leuk daar eens neuzen op zo'n beurs. Verder werd het weer eens tijd voor een nieuwe profielfoto, want die oude kon echt niet meer. Ik heb in die tussentijd mijn haren donker gehad, aan de ene kant kort en aan de andere lang en nu ben ik sinds een maand of drie weer lekker blond en kort en een ander modelletje.


9 jul 2011

Sale

Met de uitverkoop weer in het vooruitzicht heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb gisteren nog een hele leuke broek gescoord voor weinig. De basis van de kaart heb ik gemaakt met ColorCore cardstock en het design papier is van Bo Bunny "Grazy Love" De tekststempels zijn van Inkadinkado "Diva" en het stempelafdrukje is een digi stamp "Gabrielle shopping"
Ik heb een stiknaadje rondom gemaakt met de Sew Easy stitch pitcher Met het speciale floss rijg je door de gaatjes. De bloemetjes op de hoeken heb ik gemaakt met de flower patch hoekpons van Martha Stewart en de krul heb ik gemaakt met de Spellbinders Shapeabilities "Flower Accent" Het rondje waar de tekst in staan met het schulprandje heb ik gemaakt met Spellbinders Nestabilities Petite Scalloped Circles Scallop Large


Ik wens jullie een heel fijn weekend!


Groetjes Jolanda