31 aug 2010

DDC#51 - The Easy Challenge

De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch: kies je favoriete challenge uit DDC#1 t/m DDC#50 en maak 'm :D Ik heb gekozen voor DDC#41 (Box It Up), want ik vind het altijd heerlijk om projectjes/doosjes te maken.
Iedereen kan meedoen met deze challenge, door een link naar je blogbericht achter te laten in Mr Linky of, als je geen blog hebt, door je creatie te mailen naar ons op doubledutchchallenges@hotmail.com en dan zetten wij 'm voor je in het challenge album.
Deze challenge loopt tot 18.00 uur op 12 september a.s.

Belangrijke mededeling:
Over twee weken is de tweede verjaardag van Double Dutch en daarvoor hebben we natuurlijk iets speciaals gepland, dus mis het niet!

23 aug 2010

BOO !

Ik heb dit kaartje gemaakt met gratis digistamps (zowel het plaatje als de tekst) die je op de blog van Create4fun gratis kunt downloaden. Er staan verschillende halloween stempels op de blog. En mochten jullie verzoekjes hebben om een bepaalde tekst of bijvoorbeeld een gedicht om te zetten in een sentiment voor op je kaart? Stuur de tekst dan even naar contact@create4fun.nl en Jolanda zal proberen er iets mee te maken. Ik vind ze in ieder geval super!!!!

18 aug 2010

Terug van vakantie

We zijn weer terug van vakantie. Ik heb hieronder een kleine impressie van de vele foto's die ik heb gemaakt. We zijn eerst een weekje naar de Franse Alpen geweest en daar was het heerlijk weer. Ik heb weer één van mijn grootste angsten overwonnen nl. HOOGTEVREES, brrr.We zijn oa op een aantal colletjes geweest zoals de Col du Galibier op 2654 meter hoogte en de Col de L'Iseran op 2770 meter hoogte en ik moet zeggen viel best mee.............
Verder heben we heel veel gezien en gedaan o.a Italië nog ingeweest. We hadden een heerlijk hotel en hebben leuke mensen ontmoet.
Onderweg op de Col's zagen we nog wat sporen van de Tour de France op de weg staan.

Na de Franse Alpen zijn we ook nog een paar dagen naar het Zwarte Woud geweest, maar daar was het weer echt pet. Koud, nat, grijs en maar 12-14 graden, dus niet echt lekker weer om er veel op uit te trekken. We hebben ons ondanks het vieze weer toch goed vermaakt. Ik moet nog even uit mijn kaartendip komen, maar dat komt vast wel goed

2 aug 2010

DDC#49 - Have You Got A Light?

De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch De opdracht deze keer is: maak een matchbook kaart! Mocht je nu niet precies weten wat dat is kijk dan op de blog, want het DT heeft allemaal leuke voorbeeldkaarten gemaakt ter inspiratie.

Het papier is van Fancy Pants "Little Sprout". Het papier ziet er al zo leuk uit dat je weinig meer hoeft toe te voegen. Het stempeltje is van Hanglar & Stanglar. Het kant voorop het kaartje is "Vintage lace" van Marianne Design

Het tekstempeltje "100% Huggable" kun je gratis downloaden op de blog van Create with TLC


Deze challenge loopt tot 18.00 uur op 15 augustus a.s.
Gezellige avond allemaal!