31 mrt 2010

DDC#40 - Sketch It


De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch. Het is deze keer een leuke schets. Je mag deze schets spiegelen of op z'n kop zetten maar let op: we moeten duidelijk kunnen zien dat je met deze schets gewerkt hebt en de kaart moet rond zijn!
Deze challenge loopt t/m zondag 11 april om 18.00 uur!
De prijs voor deze challenge is een scrappakketje, gesponsord door Moon

28 mrt 2010

Zelf achtergrond papier stempelen

Bij dit kaartje heb ik zelf het achtergrondpapier gestempeld. Op Create4fun Designteam blog kun je de tutorial met stap voor stap foto's vinden hoe ik dit kaartje heb gemaakt.

27 mrt 2010

Create4fun challenge week 13



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun Challenge blog De opdracht deze keer een recept. Maak een kaartje in de kleuren bruin, creme en roze. Je kunt er een Gruffies Stamp Haning On For Dear Life meewinnen.

25 mrt 2010

Fee

Een collega van me is bevallen van een dochtertje genaamd "Fee". Ik vond dit zulk toepasselijk papier, het is van Three Bugs in a Rug "Savannah". Je hoeft er voor de rest weing aan toe te voegen, omdat het papier al leuk bedrukt is. Ik heb er alleen bloemetjes van Bo Bunny opgeplakt en onderaan de streepjes balk. De naam heb ik gemaakt met Quickutz alfabet Katie.

21 mrt 2010

Create4fun challenge week 12



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge Deze keer weer een schets. Je kunt er Creatables Snij- en Embossing Mal van Marianne Design mee winnen.

17 mrt 2010

DDC#39 - Easter Eggstravaganza

De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch en de uitdaging deze keer is maak een kaart of creatie in de vorm van een paasei! Iedereen kan meedoen met deze challenge, heb je geen blog stuur dan je creatie naar doubledutchchallenges@hotmail.com Deze challenge loopt t/m zondag 28 maart om 18.00 uur! Ik vind het heerlijk die zachte voorjaarskleurtjes.

14 mrt 2010

Create4fun challenge week 11


De nieuwe challenge staat weer op Create4fun Challenge blog. Het is deze keer weer een schets. Je kun er een Clear Stamp Set Ticketed meewinnen. Ik heb hem gemaakt in wat heerlijk voorjaarskleurtjes. Het papier is van Imaginisce. Laat de lente maar komen!

7 mrt 2010

Doosje



Tijdens het blogsurfen kwam ik op de blog van Karin dit leuke doosje tegen. Het patroon kun je vinden op de site van Scor-pal. Klik -> hier <- voor de link. Helemaal onderaan de site kun je de turtorial uitprinten. Ik heb de maten wat aangepast, omdat het orginele doosje maar 10 x 7cm is. Op de blog van Karin (klik -> hier <-) kun je de aangepaste maten vinden die ik voor dit doosje heb gebruikt. Het papier is van My Mind's Eye "Dreamy" De bloem binnenin heb ik uitgeknipt uit een vel van het blok. Het stempeltje is van CC design. Voor het doosje heb ik een vel ColorCore cardstock gebruikt in de kleur Tangerine
De kleur in de webwinkel wijkt wat af van de orginele kleur. De tekststempeltjes zijn beide van Hero Arts. Het randje waar het poppetje op zit heb ik gemaakt met de randpons van Martha Stewart "zigzag" De bloemetjes zijn van Prima Marketing en die heb ik vastgezet met mini roosjes
Veel plezier met het maken van het doosje!

Create4fun challenge week 10


De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog
Het is deze keer weer een leuke schets en je kunt er een Personal Impressions Clear Stamp Set meewinnen.

2 mrt 2010

DDC#38 - Boys Only

De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch , zoals de titel al doet vermoeden willen we graag dat je een kaart of creatie maakt voor een jongen (een man mag ook, zijn tenslotte grote jongens he ;o)).
De prijs voor deze challenge is een verrassingsscrappakket van Moon!
Iedereen kan meedoen met deze challenge, als je geen blog hebt stuur dan je inzending naar doubledutchchallenges@hotmail.com en wij zetten 'm in het album voor je.
Deze challenge loopt t/m zondag 14 maart om 18.00 uur!