30 jan 2010

Create4fun challenge week 05


De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun challenge blog
Maak een kaartje met bovenstaande schets. Je kunt er een leuke Penny Black Clear Stamp Set Garden Friends mee winnen.

2 Awards

Deze Award heb ik van Eer gekregen
Deze Award heb ik van Jessica gekregen
Dank jullie wel meiden!
Kijk -> hier <- voor 7 dingen over mezelf.
Ik geef ze door aan al mijn bloglezers

23 jan 2010

Create4fun challenge week 04



De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun challenge blog. Het is deze keer een weer een schets. Je kunt er een leuke Penny Black Clear Stamp Set Wonderful meewinnen.

19 jan 2010

Dames schoen


Tijdens het blogsurfen kwam ik op de blog van Ellen Hutson deze template en beschrijving tegen. Misschien een leuk idee om je secret valentijn eens te verassen. Je kunt het patroon via de Creating Keepsakes site downloaden en -> hier <-vind je ook een duidelijke uitleg met stap voor stap foto's.
Je kunt nu je schoen na hartenlust versieren. Het papier dat ik gebruikt heb is van The Paper Studio "Oops-A-Daisy" Het is een blok met verschillende soorten designpapier waarvan sommige vellen voorzien zijn van glitters. Ik heb de twee bloemetjes uit verschillende vellen van het blok uitgeknipt. De tekst stempel is van Hero Arts LL169 From the Heart Greetings. Ik heb de schoen gevuld met hartjes, maar je kunt er natuurlijk van alles instoppen.

DDC#35 - Baby It's Cold Outside!



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch, erg toepasselijk met dit weer: maak een koude of bevroren creatie, kaart of projectje, net wat je wilt!
Deze challenge loopt t/m zondag 31 januari om 18.00 uur!
Ik heb een muffinvorm gebruikt en het patroon kun je -> hier <- kunt downloaden. De vorm heb ik gevuld met witte rietsuiker uit mijn kerstpakket voor een ijskoud geheel. Achter het stempeltje heb ik een satéprikker geplakt en tussen het suiker gestoken, zodat het afdrukje rechtop blijft staan. De bloemetjes zijn van chipboard en heb ik bewerkt met witte inkt en vervolgens met Frosted Lace Stickles afgewerkt, zodat ze net bevroren lijken

16 jan 2010

Create4fun challenge week 03



Het is weer zaterdag en de nieuwe challenge staat weer op Create4fun Challenge blog. Het is deze keer weer een schets. Je kunt er een leuke set met alfabet ponsen mee winnen.
Gebruikte materialen:
Stempel Hänglar en Stänglar
Papier K&Company
Bloemetjes EK Success Paper Shapers pons

12 jan 2010

Create4fun challenge week 02




De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog Dit keer weer een schets. Je kunt er een Martha Stewart Pons Cheers mee winnen.


5 jan 2010

Create4fun challenge week 01



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun Challenge blog. Maak een kaart met bovenstaande schets.
Ik heb ipv een ovaal een cirkel gebruikt. Je kunt er een Inky Impressions Stempel Angelica's Bunny mee winnen.

DDC#34 Sketch It



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch Maak een kaart aan de hand van bovenstaande schets. Je mag 'm draaien, spiegelen of op een langwerpige kaart of zelfs een projectje verwerken, zolang we maar duidelijk kunnen zien dat je deze schets gebruikt hebt.
De maten zijn: 12,5 x 9 cm - 13 x 5 cm - 14 x 3,5 cm (de bovenkaart is 14 x 14 cm)
Deze challenge loopt t/m zondag 17 januari om 18.00 uur!

1 jan 2010

Happy New Year!

Ik wens iedereen een fantastisch, gezond en creatief 2010 toe!