31 dec 2009

Just Married




Gisteren hadden we een bruiloft in Keerbergen in België, daar wonen vrienden van ons sinds een jaartje of twee. Wel grappig om zoiets een keertje mee te maken, want in België gaat het toch een stukje anders dan hier. Er wordt eerst het Ja woord gegeven en daarna worden de regeltjes voorgelezen. De burgemeester doet de huwelijks voltrekking en je neemt in België niet automatisch de naam van je man aan, maar houdt je eigen naam en zo zijn er nog meer verschillen. Daarna werden we heerlijk in de watten gelegd in de Brasserie The Lake met allerlei heerlijke hapjes. Ook Sofie (de hond)kwam na de receptie helemaal uitgedost haar entree maken, daar hadden de buren voor gezorgd. Daarna hadden we een heerlijk vijfgangen diner. We zaten aan een tafel met een mengeling van Belgen en Nederlanders, tjonge was heb ik gelachen zeg. Om 23.30uur zijn we weer richting huis gereden en waren vannacht pas laat dus weer thuis. We hebben een topdag! gehad, een dag met een gouden randje. Ik had voor ze een doosje gemaakt met hartjes en geld erin. Een kaal vloppie vond ik ook zo saai.
Iedereen een heel goed uiteinde!

27 dec 2009

Create4fun challenge week 52





De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun Challenge blog. Maak een kaart met bovenstaande schets. Je kunt er een leuke Penny Black Clear Stamp Set Garden Friends mee winnen, dus ik zou zeggen meiden doe je best!

25 dec 2009

Merry Christmas !


Ik wens iedereen hele gezellige kerstdagen!
Ik had nog een hard hoofd in een witte kerst, want hier was bijna alles weggedooid, maar inmiddels is er vannacht weer een dik pak sneeuw gevallen.
Veel liefs, Jolanda

21 dec 2009

Create4fun challenge week 51



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog Maak een kaartje met bovenstaande schets. Je kunt er een Hero Arts Stempel Pop Stems mee winnen.

16 dec 2009



Ik heb van het weekend snel nog een paar kerstcreaties gemaakt, want ik kwam nog wat kaartjes tekort. Ik wilde ook weer eens wat anders maken dan een standaard kaartje. Het is een soort boekje gemaakt van chipboard. Gelukkig al op maat gesneden door mijn zuster. Ik heb het beplakt met designpapier en versierd met een kerstster van Quickutz. Het tekststempeltje is van Hero Arts en X-MAS is gemaakt met het Blossom alfabet van Quickutz

12 dec 2009

Create4fun challenge week 50




De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun Challenge blog. De bedoeling is dat je een Easelkaart maakt. Het patroon kun je hierboven vinden. Je kunt er een leuke Spellbinders Shapeabilities Set Flower Creations mee winnen.

7 dec 2009

DDC#33 - It's All About The Wrapping



En dan nu de nieuwe challenge van Double Dutch: maak een verpakking voor een kerstcadeautje! Je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt, het DT heeft weer hun best gedaan om je wat inspiratie te brengen en wij kunnen niet wachten om te zien wat jullie ervan gaan maken!
Deze challenge loopt t/m zondag 3 januari 2010





Dit Sinterklaaskaartje heb ik voor Eer gemaakt. Volgens Eer was het een echte "Willy", missie geslaagd dus!



Ik heb eindelijk weer eens tijd gehad om een kaartje te maken. Volgens mij loop ik aardig achter met mijn kerstkaartjes. Het stempeltje is van Whiff of Joy. Het papier is van Basic Grey "wassail". De bloemetjes zijn van Prima Marketing en die heb ik vastgezet met een knoopje van the Paper Studio en Scrapper's floss "Tan". Het tekststempeltje is van Hero Arts die heb ik op de Kreadoe gekocht. De blaadjes van de bloemetjes heb ik gemaakt met de EK Paper Punch Rock Fern van EK Success. Ik heb de sterretjes uitgeponst met de Snow Flurry Edge pons van Martha Stewart. Het is eigenlijk een randpons, maar ik heb alleen de uitgeponste sterretjes gebruikt. Het stempelafdrukjes heb ik rondom ingekleurd met chalk.

5 dec 2009

Create4fun challenge week 49



De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun Challenge blog. Dit keer weer een schets. Je kunt er een leuke Rubber Stamp from My Heart Stamps For You mee winnen.