29 aug 2009

Create4fun challenge week 35



Het is weer zaterdag dus tijd voor een nieuwe challenge op de Create4fun challenge blog. Deze keer is het een leuk mini melkpakje. Wil je ook meedoen met deze challenge neem dan snel een kijkje op de challenge blog Ik heb deze keer mijn Penny Black stempel maar eens onder het stof vandaan gehaald. Ze passen precies mooi op het melkpakje. Het papier is van My Minds Eye

25 aug 2009

DDC#25 Back In Time



Voor de nieuwe challenge op Double Dutch is het de bedoeling dat je je favoriete challenge kiest uit een van de vorige 24 challenges en daar wat moois van maakt!De challenges staan allemaal op een rij aan de rechterkant op de blog van Double Dutch.
Ik vond het een moeilijke keuze, omdat ik ze allemaal wel heel erg leuk vond. Ik heb uiteindelijk gekozen voor DDC#15 - Tea Time

24 aug 2009

We zijn weer thuis


We zijn weer thuis vanuit een bloody hot Oostenrijk. Over de temperatuur niet te klagen, alleen jammer dat er geen zuchtje wind stond. We hebben ons prima vermaakt. We zijn nog twee dagen naar Slovenië geweest. Een dag lekker door het nationaal park Triglaviski Narodi gereden langs de rivier Soča, waar ook de film Narnia 2 is opgenomen. Het water is daar zo blauw, da's echt onbeschrijfelijk. Alleen jammer dat je nergens kunt stoppen om foto's te maken.Na lang rijden vonden we eindelijk een plekje (zie onderste foto), maar op sommige plekken was hij gewoon helder blauw. We zijn ook een dag naar Ljubljana geweest en da's echt een aanrader die stad bruist gewoon. Nog een dagje naar de Italiaanse kust, daar was het zo heet dat je beter door het centrum kon lopen dan langs het strand. Het was een heerlijke vakantie, we hebben veel gezien en gedaan. Ik heb weer aardig wat Mozartkugeln ingeslagen, jammer dat ze die hier niet verkopen en uit Slovenië wat potten paprika pasta, ook erg verslavend.Ik moet langzaam weer een beetje op adem komen, hihi
Fijne dag allemaal!

Create4fun challenge week 34




De nieuwe challenge staat er weer op bij Create4fun. Deze keer is de schets gemaakt door Bev. Dit is mijn versie geworden.

8 aug 2009

Love


Voorlopig even een laatste kaartje van mij. We gaan nu lekker genieten van een welverdiende vakantie.!! Lekker samen leuke dingen doen, waardoor het kaarten maken en bloggen even op een laag pitje komt te staan.
Fijn weekend allemaal!

5 aug 2009

Sanne 6 jaar



Ik heb dit tasje gemaakt al voorbeeldje voor een schooltraktatie. Ik heb er een ongezonde mini Twix ingestopt, maar er kan natuurlijk van alles in. Een doosje krentjes, mini tomaatjes of een klein speeltje. Ik heb hem gemaakt met de Bigz Stans Scallop Bag van Sizzix. Ik heb hem beplakt met Basic Grey papier Lemonade. Ik heb zelf geen kids, maar zo krijgen jullie een beetje een idee wat je allemaal met de Bigz Stans Scallop Bag kan maken

2 aug 2009

Huwelijksbedankje



Ga je binnenkort trouwen?. Dan is dit misschien een leuk idee voor een huwelijksbedankje. Hij is gemaakt met de Bigz Stans Scallop Bag van Sizzix. Hij is eigenlijk alleen voor de Big Shot and BIGkick, maar gaat ook door de Cuttlebug. Kijk ->hier<- voor een demo. De cirkel in het midden heb ik uitgesneden met een cirkelsnijder. De mini hartjes heb ik gekocht bij Xenos en in een cellofaanzakje voor kaartjes gestopt. De tekst heb ik geprint met het lettertype Angelina. Je kunt dus eenvoudig en supersnel een orgineel huwelijksbedankje maken.

Allemaal een hele gezellige zondag en bedankt voor het langskomen!

Groetjes van Jolanda

1 aug 2009

Create4fun Weekly Challenge!


Vandaag is onze nieuwe blog geopend, namelijk Create4fun Challenge! We zullen hier iedere zaterdag een nieuwe sketch plaatsen. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de winnaar wordt iedere week gekozen d.m.v. random door ons Design Team. We zien jullie deelnames graag tegemoet en we wensen jullie veel plezier met onze sketches.

Today we have opened our new blog, Create4fun Weekly Challenge! We will post a new sketch every Saturday. There will be prizes and the winners will be chosen randomly by our Design Team. We are looking forward to seeing all your entries and we hope you will all have fun making the cards.