28 jan 2009

Weer een kaarsendoosje




Deze heb ik voor mijn moeder gemaakt die is aanstaande vrijdag jarig. Het is voorlopig even de laatste hoor!

Fotochallenge


Deze challenge kreeg ik van Marjoleine,Maria en Moon, leuk dank jullie wel. Da's weer eens wat anders.Ga naar je fotoalbum , kies de 6e map , en daaruit de 6e foto.Kies daarna 6 blogjes om de challenge door te sturen.
Ik kwam uit bij mijn mapje praktijkdag van mijn fotocursus. De opdracht was om een opname te maken waarbij het perspectief vertekend wordt weergegeven. De foto die ik heb gemaakt is van onze stationsklok. Ik ben er vlak onder gaan staan, camera naar boven gericht en schieten maar.
Ik denk dat de meeste mensen deze fotochallenge al doorgestuurd hebben gekregen!

27 jan 2009

Kaarsendoosje




Ik zag laatst op de blog van Hilda leuke kaarsendoosjes staan. Ik heb deze voor een vriendin van ons gemaakt en die was er helemaal weg van. De volgende is alweer in de maak, voor mijn moeder die is vrijdag jarig. Ik wed dat als ze hem ziet dat ze gelijk productie gaat draaien. De foto's zijn alleen een beetje donker en ietwas onscherp ik kreeg hem niet beter op de foto.

25 jan 2009

Wandelmarathon Egmond



Vandaag heb ik samen met mijn zuster de wandelmarathon van Egmond gelopen (Nordic Walking)Jèèùhh en we hebben een hele mooie medaille gekregen!!!. Ze hadden best wel slecht weer voorspeld, maar het was gewoon goddelijk weer. Alleen op heel veel plaatsen spekglad, maar we zijn rechtop gebleven. We hebben 10km gelopen en je kon ook 21km., maar dat was ons wat teveel van het goede. We hadden de auto best wel een eind van de sporthal geparkeerd, da's het nadeel als je niet bekend bent in Egmond en als een deel van het centrum gewoon is afgesloten. We liepen de zuidroute, die begon een stukje door het centrum, toen over het strand, daarna door de duinen het bos in en over de boulevard weer terug. Alles was perfect geregeld, we zullen morgen wel spierpijn hebben denk ik. Het was heerlijk lopen, niet al te druk, geen gehijg in je nek en niemand die voor je voeten liep. Dat was bij de wandelaars wel anders

Lemonade award


The Lemonade Award is given by a previous winner to 5 people who have shown a great attitude or gratitude this week. It’s a great way to show these people that you appreciate them. I've got this award from Tiets And I gave this award to everone who is visiting my blog

14 jan 2009

DDC # 9



De nieuwe challenge op Double Dutch staat deze keer in het teken van een ronde kaart. Ik heb de nieuwe lijn van Basicgrey "bittersweet" gebruikt. Ik heb een strook papier achter het kaartje geplakt en een stukje folie er tussen gestopt en gevuld met Celebrations. Een leuk cadeautje om weg te geven. Hij viel trouwens erg in de smaak!

10 jan 2009

Doosje voor mijn vader





Mijn vader was afgelopen donderdag jarig en voor hem heb ik dit doosje gemaakt. Hij wist helemaal niet wat hij wilde hebben, dus ik heb er maar een paar sokken ingestopt met een tegoedbon erin. Die mag hij dan inwisselen als hij wel wat weet.

3 jan 2009

DDC #8 Pimp Some Packaging!



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch De opdracht is om een verpakking van hobbymateriaal te versieren. Vaak is het zonde om deze weg te gooien en die kun je dus mooi hergebruiken. Ik heb deze keer een bloemenkoker opgepimpt