30 jan 2008

Celebrate binnenkant



Zoals beloofd de binnenkant van mijn kaartje. De clearstempel hangt aan een BH haakje en dat haakje heb ik weer vastgezet met lint. Twee labels eraan met onze namen vastgezet met scrapper's floss. Op de linkerkant heb ik een stempelafdrukje geplakt gestempeld met dezelfde clearstempel. Nou ja dezelfde, met die van mezelf. De tekst "for you" is van Quickutz

29 jan 2008

Celebrate


Morgen is mijn moeder jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt.Morgen zal ik ook de binnenkant plaatsen,want die moet ik nog afmaken.Je kunt dit kaartje openklappen en ik wilde het flapje eigenlijk vastzetten met bronskleurige fasteners, maar die had Carla helaas niet. Ze had wel andere, maar die vond ik niet zo passen bij het papier. Dus dan maar creatief nadenken..... Ik heb uiteindelijk maar splitpennetjes gebruikt en het flapje vast gezet met scrapper's floss. Het papier is van Chattebox "Dress" en de blauwe en roze blommekes zijn van Imaginisce. "Celebrate" is een die van Quickutz.

26 jan 2008

40!




Een vriendin van mij werd gisteren 40 en voor haar heb ik dit doosje gemaakt. Ik had hem gevuld met een kadobon van Carla, lint en wat bloemetjes, da's altijd leuk om te geven!Het papier is van Doodlebug "Teen Girl" en het stempeladrukje heb ik qua inkleuren gelift van Eer. Het fotohoekje, rondje met karteltjes en de letters 40 zijn van Quickutz

22 jan 2008

Hoera


Dit keer even snel en simpel. Ik had een druk weekend (moest werken) en eigenlijk nog een kinderverjaardag van het zoontje van vrienden van ons. Maar omdat ik dat allemaal niet ging redden heb ik die verjaardag maar afgebeld. Ik moest natuurlijk wel een kaartje maken, want dat jochie is vandaag jarig. En als alles snel moet, dan heb ik weinig inspiratie, dus vandaar dat hij vrij simpel is gebleven. Kinderen schenken toch anders aandacht aan je kaartjes, dus dat is vast niet opgevallen.

17 jan 2008

Cool !


Zo vanavond mijn kaartje afgemaakt, het was er ook echt weer voor.Gisteren heb ik bij Carla oa het nieuwe Doodlebug winterpapier gekocht en wat bijpassende blommekes. Ik ben ook gezwicht voor de Doodlebug "Teen Girl" en de "Love spell" lijn, heerlijk die vrolijke kleurtjes!

14 jan 2008

Hugs


Dit kaartje heb ik gisteren gemaakt en vanavond afgemaakt. Ik vond het zo moeilijk om er een tekst bij te zoeken. Teksten in overvloed, maar ze moeten natuurlijk wel passen. Uiteindelijk heb ik de tekst geprint met het 2Peas Blocks - Valentines font. Handig die kant en klare teksten en je kunt ze in allerlei maten uitprinten. Het papier is van Basicgrey "Infuse", de tab van Quizkutz. Het schulprandje heb ik gemaakt met de Slit Punch.

Verwend!



Dit doosje met correspondentie kaartjes en een potje perfect pearls heb ik afgelopen woensdag van mijn zuster gekregen als dank je wel voor het heen en weer rijden naar Alkmaar. Hij ziet er supers uit, die ga ik zeker een keertje maken.

9 jan 2008

Congrats


Zo maar weer eens een vrolijk voorjaarskaartje gemaakt. Van mij mag het wel lente worden, want ik ben dit vieze weer een beetje zat. Het papier is van Basicgrey "Mellow". De tab is van Quickutz en "congrats" heb ik geprint met het Sunydale font. Het lint is van Joy crafts en het knoopje van Basicgrey "Obscure".

6 jan 2008

...... For a Day


Eindelijk weer eens een ander kaartje dan kerst. Alhoewel ik het nog helemaal niet zat ben. Het papier, knoopjes en lint is van Basicgrey "Periphery"

2 jan 2008

Merry Christmas Push and Pull card



Ik had van Eer een hele leuke Push and Pull card gehad met kerst en ik kon me herinneren dat Karin ooit eens een workshop had geschreven op Scrap It. Dus ik heb gelijk op de club gekeken en de workshop uitgeprint. Nou ik heb de hele avond naar een geschikt stukje plastic gezocht. Van Appie Hein zakkies t/m afdekfolie, maar niets wilde gesmeerd lopen, het heeft me heel wat dubbelzijdig tape gekost. Toen viel mijn oog op een Miss Etam zak en laat die nou perfect zijn, pfff heb ik daar de hele avond naar lopen zoeken. Ik doe mee op de club van Marja met de kerstactie, twee kerstkaarten per maand, dus dat moet te doen zijn. Ik heb er voor deze maand al twee af en aangezien ik nog helemaal in de "kerstmood" ben kan ik misschien alvast wat op voor werken. Het papier is van K&Compagny en verder heb ik twee Quickutz alfabets gebruikt (Moxie en Vixen). De tabs en het labeltje zijn ook van Quickutz. Op de randjes van de mouw en muts zitten glitters, da's helaas niet te zien.

1 jan 2008

Happy 2008


Ik wens iedereen een goed, gezond en vooral creatief 2008!